Doorgaan naar hoofdcontent

Russell en Rosie - schildpad patroon


De test is voorbij. 
En wat hebben de testers hard gewerkt. Het lijfje was een echt struikelblok. Maar het is gelukt. En door het testen heeft Russel er nu ook een vriendinnetje bij. 
Haar naam? Rosie!
Zij heeft een mooie hoed en bloem gekregen en super lange wimpers.


Het patroon is voorzien van gedetailleerde foto's omdat enkele onderdelen toch lastig waren te haken voor beginnende haaksters. 

Zo ziet het patroon er uit.Maar voor dat je het kunt downloaden.... Eerst een dank je wel voor alle testers. 
Als dank kregen zij het patroon vandaag al in PDF toegezonden.
En de gehaakte Rosies en Russells komen hier op mij blog....
kijk hoe leuk!Monique
Els
Marielle


Joyce


Sofie

Wendy


Echt geweldig dames.
Wil jij deze Russell en Rosie ook haken? Dat kan nu.

Hier is het patroon
van
Rosie en Russell
Reacties

 1. Leuk zoveel verschillende ;D
  Groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja he. En jij bedankt voor het testen. Ik vind de witte varianten echt heel leuk. il had die kleuren niet zelf gekozen maar ze pakken heel goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn allemaal heel verschillend geworden! Het was leuk om te doen, bedankt dat ik mocht meedoen!

  Groetjes, Sofie

  Meer foto's van mijn gehaakte Rosie kan je hier zien: http://sofies-succulent-beads.blogspot.be/2015/09/finished-amigurumi-tortoise-rosie.html!

  More pictures of my crocheted Rosie can be seen here: http://sofies-succulent-beads.blogspot.be/2015/09/finished-amigurumi-tortoise-rosie.html!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je je reactie hier achter laat! Alvast bedankt. Vragen stellen graag via het contactformulier. Hartelijke groet AmiFan

Populaire posts van deze blog

Patroon Konijn Suusje

En ja.... de laatste voor de zomervakantie... Suusje het konijn is ook klaar. Met dank aan Mariëlle en Saskia die deze schat hebben getest. En hun resultaat mag er ook zijn! Mariëlle heeft er zelfs een jurkje bij ontworpen die ik in het patroon heb toegevoegd. Leuk om te zien hoe anders Suusje wordt als het met gewoon glad katoen wordt gehaakt. Net zo schattig! Dames, dank voor het testen. en wil jij nu ook aan de slag? Dat kan.....  hier is het patroon .

Blue monkey patroon

Wat is dit nu? Een monster? Je zou het bijna denken... Nicole ging met mijn patroon aan de haak.... en testte Blue monkey op geheel eigen wijze. Resultaat... en monsteraapje. Nog een duistere foto erbij... en brrrrrr Maar er zijn nog veel meer prachtige aapjes gehaakt.  Sommige met lange haren. En sommigen hebben een gladde huid of zelfs een truitje gekregen. De tip van Margaret om de steek die ik gebruikte voor het neusje op het gehele aapje toe te passen vind in erg geslaagd.  Eliza, Margaret, Nicole, Rita, Dominique en Marielle bedankt voor het testen!     Ik ben super blij en verrast met het resultaat. Dat dit uit mijn patroon te halen is! Geweldig! Blue Monkey is er ondersteboven van! Wil je ook je eigen variant maken? Dat kan, het patroon van het aapje is nu te downloaden En denk je nog even aan de GIVE AWAY? Nog 1 week te gaan

Hollands Olifantje

Alweer een prachtig patroon weten te scoren. Dit keer uit de Oekraïne. Jasmine heeft een prachtige olifant gemaakt. Zij maakte deze in het roze. Ik heb een Hollandse variant van gemaakt. De laatste update van dit patroon is gedaan op: 5 oktober 2013. Wil je meer zien van Jasmine. Want ze heeft nog meer mooie patronen... ga naar haar website: http://jasmine.in.ua/opisaniya/slonyasha/ We beginnen met hoofd en slurf. Dat is één deel. Indien je net als ik een rood wit blauw variant wilt maken, let dan op de kleuren die er achter staan. Anders is het één geheel, in één kleur. R1: 6v in magic cirkel (oranje) cute-amigurumi.blogspot.nl R2: *2v in v* 6x (12) (oranje) R3: *2v in v, v* 6x (18) (oranje) R4: *2v in v, 2v* 6x (24) (oranje) R5: *2v in v, 3v* 6x (30) (oranje) R6: *2v in v, 4v* 6x (36) (oranje) R7: *2v in v, 5v* 6x (42) (oranje) R8-14: 42v (oranje) R15: *min, 5v* 6x (36) (oranje) R16: *min, 4v* 6x (30) (oranje) R17: *min, 3v* 6x (24) (oranje) Deels opvulle