Doorgaan naar hoofdcontent

Kangoeroe


Ook het volgende patroon is klaar om gepubliceerd te worden. 
Getest door 5 haaksters...En nu beschikbaar voor jullie allemaal!
En natuurlijk zet ik ook deze eerste 3 testers ook even in de schijnwerpers... Van de andere 2 heb ik nog geen foto's binnen. Dus die volgen later!
De foto's van deze prachtige creaties laat ik hier met trots zienMarielle  - een prachtige kangoeroe. Op haar advies de buidel aangepast.

Rita heeft bijna een muisje gemaakt door de oogjes iets anders te plaatsen. Ook hier zat nog een foutje in de buidel

Suzanne heeft deze prachtige kangoeroe gemaakt. Ze heeft een eigen blog: http://haakblog.wordpress.com  

Dames bedankt!
En ook haken? Dat kan.... hier is het patroon!

Reacties

 1. Wat zijn ze mooi geworden. Ik ben benieuwd naar de andere 2 en natuurlijk naar de salamander ;)

  Groetjes Elisa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zoveel variaties op één patroon. Leuk om te zien. Ik ben benieuwd hoe de andere twee eruit zien. Jij natuurlijk bedankt voor het ontwerpen en uitwerken én delen van het patroon. Zelf ga ik eerst aan de slag met jou andere patroon, maar deze komt op mijn wensenlijst om nog te doen.

  Fijn weekend, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een grappige kangoeroes , leuk dat ze allemaal verschillend zijn.
  Ben ook benieuwd naar de andere 2.
  Dankje voor het patroontje :)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je je reactie hier achter laat! Alvast bedankt. Vragen stellen graag via het contactformulier. Hartelijke groet AmiFan

Populaire posts van deze blog

Patroon Konijn Suusje

En ja.... de laatste voor de zomervakantie... Suusje het konijn is ook klaar. Met dank aan Mariëlle en Saskia die deze schat hebben getest. En hun resultaat mag er ook zijn!
Mariëlle heeft er zelfs een jurkje bij ontworpen die ik in het patroon heb toegevoegd. Leuk om te zien hoe anders Suusje wordt als het met gewoon glad katoen wordt gehaakt. Net zo schattig!
Dames, dank voor het testen. en wil jij nu ook aan de slag? Dat kan.....  hier is het patroon.

Hollands Olifantje

Alweer een prachtig patroon weten te scoren. Dit keer uit de Oekraïne. Jasmine heeft een prachtige olifant gemaakt. Zij maakte deze in het roze. Ik heb een Hollandse variant van gemaakt. De laatste update van dit patroon is gedaan op: 5 oktober 2013.

Wil je meer zien van Jasmine. Want ze heeft nog meer mooie patronen... ga naar haar website:
http://jasmine.in.ua/opisaniya/slonyasha/

We beginnen met hoofd en slurf. Dat is één deel. Indien je net als ik een rood wit blauw variant wilt maken, let dan op de kleuren die er achter staan. Anders is het één geheel, in één kleur.

R1: 6v in magic cirkel (oranje)
R2: *2v in v* 6x (12) (oranje)
R3: *2v in v, v* 6x (18) (oranje)
R4: *2v in v, 2v* 6x (24) (oranje)
R5: *2v in v, 3v* 6x (30) (oranje)
R6: *2v in v, 4v* 6x (36) (oranje)
R7: *2v in v, 5v* 6x (42) (oranje)
R8-14: 42v (oranje)
R15: *min, 5v* 6x (36) (oranje)
R16: *min, 4v* 6x (30) (oranje)
R17: *min, 3v* 6x (24) (oranje)
Deels opvullen. Hier begint de slurf
Als je een veiligheidsoogje wilt …

Little pony

Zoals beloofd.... vandaag weer een nieuw patroon. Niet door mij bedacht dit keer. Ik ben erg druk met mijn eigen nieuwe patronen te controleren en invoeren op mijn blog. Dus eerst nog één uit mijn 'oude' doos... (ik had deze al voor de zomer af namelijk.) Volgende week komt er een lief patroontje van mijn eigen hand.

Al heel lang stond de Little Pony op mijn verlanglijstje.  En toen kwam ik op http://knitoneawesome.blogspot.co.uk een prachtig patroon tegen. Op facebook staat er al een Nederlandstalig patroon, met haar toestemming. Dit is de grote pony. Ik heb de kleine pony gekozen. Ik heb contact gezocht met de blogger en heb toestemming om haar prachtige patroon in het Nederlands online te zetten.

Ik heb een witte pony gehaakt, en de manen en staart gemaakt van wol. Dit heb ik gedaan met een breiring (soort van punniken). Maar je kan het ook haken of draden vastzetten zoals op de Engelse site. Daar maken ze de ogen met vilt.  Ik heb gekozen voor het borduren van de ogen, me…