Doorgaan naar hoofdcontent

Dennis de stoere ezel

Deze dagen even voor het gemak gegaan. Naast het ontwerpen is het ook zo lekker om gewoon een patroon van een ander te haken. Dus omdat ik van de lieve Sinterklaas een Zoomigurumi boek heb gekregen, moest daar natuurlijk iets uit gemaakt worden.
Ik moest wel even wennen aan de wijze waarop het patroon was beschreven. Iedereen heeft zo zijn eigen manier, maar 2v in de 3e, 6e en 9e steek... tja, dan moet ik wel nadenken hoor. Dus ik ben er al naast aan het kliederen hoe ik het sneller begrijp... dus (2v, 2v in v) herhaal 3x. Dat is voor mij logischer... maar ja.. iedereen zo zijn eigen methode.

Na lang dubben en stemmen hier in huis werd het de leuke ezel. Tijdens de feestdagen begonnen en al snel bleek ik niet voldoende grijs in huis te hebben. Dus moest er iets verzonnen worden. De oren moesten maar een andere kleur grijs. En de broek werd een stoere boyfriend look spijkerbroek met bretels.
Want ja, hij moest natuurlijk wel in de nieuwste mode.
En bij een stoere broek horen ook stoere gympen om zijn hoeven.


Dennis is ook zeer tevreden met zichzelf.
Hij paradeert hier over de vensterbank en jaagt de andere knuffels weg met zijn moderne broek. De lapjeskat in ontwikkeling wil nu ook een stoer kledingstuk... en niet dat suffe belletje op haar nek... Tja nog even geduld poes... jij bent binnenkort aan de beurt. En jij moest zo echt lijkend worden. Dus stoere kleren zitten er niet in... helaas.
Reacties

 1. ach wat een schatje is het geworden! super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dat heb je leuk opgelost met die broek. Ik heb ook zo'n "nadenkboekje", alleen een andere versie. Maar er staan wel leuke dingen in.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Stoer hoor, zo'n ezel met een hippe broek met bretels. Slim opgelost zo met de kleuren.
  Liefs Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een schatje. Ik ben gek op ezeltjes hihii... Nog een keer weer een proefhaakster nodig hihihi?
  groetjes
  Elena

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hahhahaha hij is wel heel leuk geworden met zijn stoere stappers :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een stoer ezeltje. Mooi gemaakt.
  Je hebt helemaal gelijk. Iedere ontwerper heeft een eigen manier om dingen te noteren. Daarom is het soms fijn om meer dingen van een ontwerper te haken. Je raakt dan gewend aan de manier van noteren.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je je reactie hier achter laat! Alvast bedankt. Vragen stellen graag via het contactformulier. Hartelijke groet AmiFan

Populaire posts van deze blog

Patroon Konijn Suusje

En ja.... de laatste voor de zomervakantie... Suusje het konijn is ook klaar. Met dank aan Mariëlle en Saskia die deze schat hebben getest. En hun resultaat mag er ook zijn! Mariëlle heeft er zelfs een jurkje bij ontworpen die ik in het patroon heb toegevoegd. Leuk om te zien hoe anders Suusje wordt als het met gewoon glad katoen wordt gehaakt. Net zo schattig! Dames, dank voor het testen. en wil jij nu ook aan de slag? Dat kan.....  hier is het patroon .

Blue monkey patroon

Wat is dit nu? Een monster? Je zou het bijna denken... Nicole ging met mijn patroon aan de haak.... en testte Blue monkey op geheel eigen wijze. Resultaat... en monsteraapje. Nog een duistere foto erbij... en brrrrrr Maar er zijn nog veel meer prachtige aapjes gehaakt.  Sommige met lange haren. En sommigen hebben een gladde huid of zelfs een truitje gekregen. De tip van Margaret om de steek die ik gebruikte voor het neusje op het gehele aapje toe te passen vind in erg geslaagd.  Eliza, Margaret, Nicole, Rita, Dominique en Marielle bedankt voor het testen!     Ik ben super blij en verrast met het resultaat. Dat dit uit mijn patroon te halen is! Geweldig! Blue Monkey is er ondersteboven van! Wil je ook je eigen variant maken? Dat kan, het patroon van het aapje is nu te downloaden En denk je nog even aan de GIVE AWAY? Nog 1 week te gaan

Hollands Olifantje

Alweer een prachtig patroon weten te scoren. Dit keer uit de Oekraïne. Jasmine heeft een prachtige olifant gemaakt. Zij maakte deze in het roze. Ik heb een Hollandse variant van gemaakt. De laatste update van dit patroon is gedaan op: 5 oktober 2013. Wil je meer zien van Jasmine. Want ze heeft nog meer mooie patronen... ga naar haar website: http://jasmine.in.ua/opisaniya/slonyasha/ We beginnen met hoofd en slurf. Dat is één deel. Indien je net als ik een rood wit blauw variant wilt maken, let dan op de kleuren die er achter staan. Anders is het één geheel, in één kleur. R1: 6v in magic cirkel (oranje) cute-amigurumi.blogspot.nl R2: *2v in v* 6x (12) (oranje) R3: *2v in v, v* 6x (18) (oranje) R4: *2v in v, 2v* 6x (24) (oranje) R5: *2v in v, 3v* 6x (30) (oranje) R6: *2v in v, 4v* 6x (36) (oranje) R7: *2v in v, 5v* 6x (42) (oranje) R8-14: 42v (oranje) R15: *min, 5v* 6x (36) (oranje) R16: *min, 4v* 6x (30) (oranje) R17: *min, 3v* 6x (24) (oranje) Deels opvulle