zondag 5 januari 2014

Dennis de stoere ezel

Deze dagen even voor het gemak gegaan. Naast het ontwerpen is het ook zo lekker om gewoon een patroon van een ander te haken. Dus omdat ik van de lieve Sinterklaas een Zoomigurumi boek heb gekregen, moest daar natuurlijk iets uit gemaakt worden.
Ik moest wel even wennen aan de wijze waarop het patroon was beschreven. Iedereen heeft zo zijn eigen manier, maar 2v in de 3e, 6e en 9e steek... tja, dan moet ik wel nadenken hoor. Dus ik ben er al naast aan het kliederen hoe ik het sneller begrijp... dus (2v, 2v in v) herhaal 3x. Dat is voor mij logischer... maar ja.. iedereen zo zijn eigen methode.

Na lang dubben en stemmen hier in huis werd het de leuke ezel. Tijdens de feestdagen begonnen en al snel bleek ik niet voldoende grijs in huis te hebben. Dus moest er iets verzonnen worden. De oren moesten maar een andere kleur grijs. En de broek werd een stoere boyfriend look spijkerbroek met bretels.
Want ja, hij moest natuurlijk wel in de nieuwste mode.
En bij een stoere broek horen ook stoere gympen om zijn hoeven.


Dennis is ook zeer tevreden met zichzelf.
Hij paradeert hier over de vensterbank en jaagt de andere knuffels weg met zijn moderne broek. De lapjeskat in ontwikkeling wil nu ook een stoer kledingstuk... en niet dat suffe belletje op haar nek... Tja nog even geduld poes... jij bent binnenkort aan de beurt. En jij moest zo echt lijkend worden. Dus stoere kleren zitten er niet in... helaas.
6 opmerkingen:

 1. ach wat een schatje is het geworden! super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dat heb je leuk opgelost met die broek. Ik heb ook zo'n "nadenkboekje", alleen een andere versie. Maar er staan wel leuke dingen in.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Stoer hoor, zo'n ezel met een hippe broek met bretels. Slim opgelost zo met de kleuren.
  Liefs Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een schatje. Ik ben gek op ezeltjes hihii... Nog een keer weer een proefhaakster nodig hihihi?
  groetjes
  Elena

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hahhahaha hij is wel heel leuk geworden met zijn stoere stappers :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een stoer ezeltje. Mooi gemaakt.
  Je hebt helemaal gelijk. Iedere ontwerper heeft een eigen manier om dingen te noteren. Daarom is het soms fijn om meer dingen van een ontwerper te haken. Je raakt dan gewend aan de manier van noteren.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je je reactie hier achter laat! Alvast bedankt. Vragen stellen graag via het contactformulier. Hartelijke groet AmiFan