woensdag 1 mei 2013

Koninginnedag 2013

verkocht aan een meisje dat
 3x terug kwam
Koninginnedag! Een feestdag voor ons, met - niet onbelangrijk - een bezoek aan de vrijmarkt. Sinds twee jaar hebben we daar ons eigen kleedje, waar alle (volgens ons) overbodige spullen worden uitgestald voor de verkoop. 
Zo ook dit jaar. En onze verkoopster had al heel lang het idee om mama's gehaakte knuffels te verkopen. Nu moest de plank waarop ze staan nodig worden uitgedund, dus de toestemming was al snel binnen. Een mooi kaartje erbij met - zelf gehaakte knuffels - en de verkoop kon van start om 8 uur s in de ochtend.Verkocht aan een jongentje
uit de buurt
En de verkoop liep super! Van alle meegenomen knuffels was om 12 uur meer dan de helft weg. Ik schat in dat er zeker 10 zijn verkocht! En twee zijn er gewonnen bij het spelletje blik gooien. Een knappe prestatie. Zeker omdat iedereen op de vrijmarkt altijd op zoek is naar koopjes. Maar deze mensen hadden er best een ander  -  in mijn ogen - redelijk bedrag voor over.

Dus de plank waarop de gehaakte knuffels normaal op staan uitgestald heeft weer voldoende ruimte voor nieuwe creaties. En dat is heel fijn.
Verkocht aan een enthousiast stel, dat
ook de schildpad, de angri birds,
wallie de walvis en kuikentje piep kochten.
Ook is er extra budget (die ik natuurlijk wel moest delen met de negen jarige verkoopster), om nieuwe materialen te kopen. Dus binnenkort online maar weer op zoek naar nieuwe veiligheidsoogjes. Want daar ben ik zo goed als doorheen.


Oh ja, tijdens de verkoop al aan de haak geslagen  met een nieuw patroon: een ringstaart maki. Binnenkort daarover meer.

En de stand van zaken rondom de HAAK SAMEN: er zijn al 7 blogvolgers die mee doen! Leuk om te zien dat jullie zo enthousiast zijn.5 opmerkingen:

 1. ik had ook een kaartje tegen mijn raam gezet en de knuffels in de vensterbank uitgestald.. kleine knuffel 3 euro.. grote knuffel 5 euro.
  ik heb het kaartje weer snel weggehaald ahahahah
  allemaal mannen die dachten leuk en orgineel te zijn.. stonden te zwaaien met briefjes van 5 en zelfs 10.. en riepen om een grote knuffel !!
  dus helaas niks verkocht !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een leuke verkoop hebben jullie gehad

  liefs jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je zo goed verkocht hebt en succes met je nieuwe projecten

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat je er zoveel mensen echt blij mee hebt kunnen maken!
  Als ik een voorraadje heb ben ik ook van plan ze te verkopen.
  Ze zijn ook supermooi trouwens!

  Lieve groetjes, Loraine
  www.twinklezcreations.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De Angry birds hebben in ieder geval een leuk thuis gevonden, bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je je reactie hier achter laat! Alvast bedankt. Vragen stellen graag via het contactformulier. Hartelijke groet AmiFan