dinsdag 7 mei 2013

HAAK SAMEN gaat van start!

Vandaag de email met deel 1 van het patroon al de deur uit gedaan naar de HAAK SAMEN haaksters. Morgen kom ik er namelijk niet aan toe. En de deelnemers willen misschien al wel met de vrije dag - Hemelvaart - al aan de slag.
Dus daarom vandaag alvast gedaan.

Ik ben super trots dat 7 Blogvolgers samen met mij en elkaar deze Dino willen gaan haken. Ik ben ook benieuwd hoe verschillend ze gaan worden.

Mijn eerste Haak Samen was met Wilma, wat erg leuk was om samen te stoeien met sommige onderdelen van het patroon. Dan blijkt soms ook dat ik sneller haak dan dat ik opschrijf. Dus soms is het niet terug te halen. Met het maken van dit patroon zag ik dat aan het hartjes mondje... Hoe had ik dat ook al weer gemaakt???? Uiteindelijk kom ik er dan wel weer uit, maar dat kost wel 10x in en uit halen en opschrijven.

Om dit patroon en ook andere patronen goed te kunnen haken heb ik een instructie gemaakt hoe je mooi kan minderen. Deze is te vinden in de rechter zijbalk, onder de instructie magic ring.
Ik laat weten wat de (tussen) resultaten zijn op dit blog. En oh ja... De Ringstaart Maki schiet ook al lekker op... alleen nog een staart.

2 opmerkingen:

 1. wat leuk! Ik heb hem ontvangen. Ik ga er mee aan de slag en ben erg benieuwd! Vorderingen kan je straks ook vinden op mijn blog: renskecreatief.blogspot.com

  Groetjes Renske

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat super leuk gemaakt. ik ben zelf pas sinds kort begonnen met haken. en vind het heerlijk om blogs te lezen van andere.
  daarom heb ik sinds een paar dagen ook een blog gemaakt.

  ik ga je zeker in de gaten houden. weet alleen nog niet hoe ik mensen moet toevoegen bij vrienden maar dat vogel ik nog wel uit.

  kan niet wachten wat het volgende is :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je je reactie hier achter laat! Alvast bedankt. Vragen stellen graag via het contactformulier. Hartelijke groet AmiFan