Doorgaan naar hoofdcontent

Heerlijk aan het haken

Na een heerlijke periode van even lekker met gezin, genieten van de feestdagen maak ik nu weer even tijd voor jullie.
Op het eind van 2015 wil ik altijd veel projecten die al langer in mijn mand liggen, of al heel lang op mijn wensenlijstje staan ook eens afronden. En dat is gelukt.

Met veel plezier heb ik deze prachtige poes van  Stuff the Body gemaakt. Deze stond echt al heel lang op mijn wensenlijstje. Een prachtig patroon.

En waarom is dit zo mooi? Omdat alles in één geheel is gehaakt. Dus een soort all-in-one patroon. (oké net niet helemaal) De staart was het enige onderdeel dat ik vast moest naaien.
De oortjes vind ik geniaal! Prachtig verzonnen. Ik ga deze ervaring zeker meenemen in mijn eigen ontwerpen. Zeker weer wat nieuws erbij geleerd.

Wat heb ik nog meer afgerond. Een leuk patroon van een Nederlandse haakster... die af en toe een patroon ontwerpt. In dit geval voor een groep op Raverly.  Het is mimi de mamoet. Dit patroon heb ik voor Erika de Niet getest. En ik vind het echt een aanrader om deze te gaan haken.
Tot de zomer van 2016 is dit patroon nog gratis. Daarna moet je hem kopen.


Tot slot heb ik nog een klein nieuw ontwerp gemaakt in deze laatste weken van het jaar. Een Oortjes buddy. Heb jij ook altijd die oortjes van je telefoon / ipod in de war zitten? Ik ook. Daarom zag ik online allemaal van die leuke figuurtjes waar je het om heen kan wikkelen. Maar ja, ik wil dan natuurlijk een gehaakte. Dus met een oud bankpasje aan de slag gegaan en deze om gehaakt. 
En tadaa!!1 een Oortjes Buddy.

Mijn oortjes zitten nooit meer in de war.
En nu...  2016....

Wat ga ik doen? Ach mijn mand zit al weer vol met projecten. Nog een wenspatroon aan het haken... Nog een slurf en dan is hij al weer klaar. Een super schattige knuffel komt er aan... (eigen ontwerp met patroon!) En ik ben de Superkids aan het testen voor serah.
Een prachtig patroon.... dus wordt vervolgd.Reacties

 1. Vol plannen lees ik. Veel succes en een creatief 2016 toegewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die oortjes buddy is superhandig zeg! Leuk idee.
  De kat is prachtig, mooi design, ik hou ervan.
  Leuk die mammoet, ook erg origineel, ben ik nog niet eerder tegengekomen, kijk daar hou ik van ;)
  Groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke poes en handige buddy! Succes met al je ideeën voor dit jaar.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je je reactie hier achter laat! Alvast bedankt. Vragen stellen graag via het contactformulier. Hartelijke groet AmiFan

Populaire posts van deze blog

Patroon Konijn Suusje

En ja.... de laatste voor de zomervakantie... Suusje het konijn is ook klaar. Met dank aan Mariëlle en Saskia die deze schat hebben getest. En hun resultaat mag er ook zijn! Mariëlle heeft er zelfs een jurkje bij ontworpen die ik in het patroon heb toegevoegd. Leuk om te zien hoe anders Suusje wordt als het met gewoon glad katoen wordt gehaakt. Net zo schattig! Dames, dank voor het testen. en wil jij nu ook aan de slag? Dat kan.....  hier is het patroon .

Blue monkey patroon

Wat is dit nu? Een monster? Je zou het bijna denken... Nicole ging met mijn patroon aan de haak.... en testte Blue monkey op geheel eigen wijze. Resultaat... en monsteraapje. Nog een duistere foto erbij... en brrrrrr Maar er zijn nog veel meer prachtige aapjes gehaakt.  Sommige met lange haren. En sommigen hebben een gladde huid of zelfs een truitje gekregen. De tip van Margaret om de steek die ik gebruikte voor het neusje op het gehele aapje toe te passen vind in erg geslaagd.  Eliza, Margaret, Nicole, Rita, Dominique en Marielle bedankt voor het testen!     Ik ben super blij en verrast met het resultaat. Dat dit uit mijn patroon te halen is! Geweldig! Blue Monkey is er ondersteboven van! Wil je ook je eigen variant maken? Dat kan, het patroon van het aapje is nu te downloaden En denk je nog even aan de GIVE AWAY? Nog 1 week te gaan

Hollands Olifantje

Alweer een prachtig patroon weten te scoren. Dit keer uit de Oekraïne. Jasmine heeft een prachtige olifant gemaakt. Zij maakte deze in het roze. Ik heb een Hollandse variant van gemaakt. De laatste update van dit patroon is gedaan op: 5 oktober 2013. Wil je meer zien van Jasmine. Want ze heeft nog meer mooie patronen... ga naar haar website: http://jasmine.in.ua/opisaniya/slonyasha/ We beginnen met hoofd en slurf. Dat is één deel. Indien je net als ik een rood wit blauw variant wilt maken, let dan op de kleuren die er achter staan. Anders is het één geheel, in één kleur. R1: 6v in magic cirkel (oranje) cute-amigurumi.blogspot.nl R2: *2v in v* 6x (12) (oranje) R3: *2v in v, v* 6x (18) (oranje) R4: *2v in v, 2v* 6x (24) (oranje) R5: *2v in v, 3v* 6x (30) (oranje) R6: *2v in v, 4v* 6x (36) (oranje) R7: *2v in v, 5v* 6x (42) (oranje) R8-14: 42v (oranje) R15: *min, 5v* 6x (36) (oranje) R16: *min, 4v* 6x (30) (oranje) R17: *min, 3v* 6x (24) (oranje) Deels opvulle