Doorgaan naar hoofdcontent

Dream horse patroon nu in Nederlands


Ik ben echt een fan van de designers van Little owls hut. Een groep van 6 begaafde designers en Kate hebben de krachten gebundeld. Zij maken de prachtigste patronen.
Mijn favoriet is het paard: Dreamhorse. Maar ook de prachtige honden mag ik graag haken.

Waarom zijn ze mijn favoriet?
Het zijn pittige patronen. En voor de geoefende haakster een leuke uitdaging. Ook zijn ze super realistisch. En het zelf maken van ogen, neus van klei is voor mij nieuw. Soms worden de knuffels bijgekleurd met potlood of verf. En het gebruik van vilt in een ontwerp is ook nieuw voor mij. Dus allemaal extra nieuwe technieken die voor mij een uitdaging vormen.
Ben jij toe aan ook iets nieuws?... dan zou ik zeker voor deze patronen gaan. Er zijn ook simpele patronen zoals pannenlappen in vorm van beesten of boekenleggers. De patronen bevatten veel foto's en een goede uitleg van alle steken. Het niveau staat vermeld bij elk patroon.

Even wat voorbeelden van mijn haaksels op basis van deze patronen. Meer kan je vinden op mijn projectpagina  met Little owhls hut designs.

Wil je ook deze uitdaging aan gaan? Dat kan nu. De meeste patronen zijn in het Engels. Maar een aantal patronen zijn ondertussen ook vertaald in het Nederlands. Dus de taal is nu geen reden meer om het niet te proberen. Heb je een patroon gekocht en loop je toch vast. Kijk dan op mijn projectpagina of ik hem ook heb gehaakt. Misschien kan ik je dan helpen. Ook kan je je vraag op de Raverly groep van little owhls hut stellen. Die wordt druk bezocht. Ook door Nederlanders / Belgen.

Hieronder zie je welke patronen al beschikbaar zijn in het Nederlands

Succes met kiezen op de website www.LittleOwlsHut.com !

groet
AmiFan

Reacties

  1. Al geregeld zien voorbij komen op FB en vind de patronen één voor één schitterend. Vooral het paard is indrukwekkend. Leuk om dit alles met ons te delen.

    Fijne avond, Tinne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat herken ik die leuke dieren ook al weer van. Na even in mijn archief zoeken weet ik het weer. Ik heb al een aantal van die leuke patronen in mijn bezit. Jouw paard is prachtig. Voor veel mensen is het fijn dat er ook patronen in het Nederlands zijn.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je je reactie hier achter laat! Alvast bedankt. Vragen stellen graag via het contactformulier. Hartelijke groet AmiFan

Populaire posts van deze blog

Patroon Konijn Suusje

En ja.... de laatste voor de zomervakantie... Suusje het konijn is ook klaar. Met dank aan Mariëlle en Saskia die deze schat hebben getest. En hun resultaat mag er ook zijn! Mariëlle heeft er zelfs een jurkje bij ontworpen die ik in het patroon heb toegevoegd. Leuk om te zien hoe anders Suusje wordt als het met gewoon glad katoen wordt gehaakt. Net zo schattig! Dames, dank voor het testen. en wil jij nu ook aan de slag? Dat kan.....  hier is het patroon .

amigurumi lessen ontwerp je eerste pop - (deel 3)

We hebben het gehad over bolvormen, cilinders, kegels en andere basisvormen. Hiermee kan je je eigen eerste amigurumi pop ontwerpen. Het lastigste onderdeel vinden de meeste ontwerpers om een tekening te maken (tenzij je beroep tekenaar is natuurlijk). Het hoeft geen topstuk te zijn. Maar gewoon een inspiratie tekening. Het kan ook een clip art tekening zijn, of misschien vind je de pluche knuffel in de winkel prachtig. Een foto van je eigen oude stoffen pop kan ook een goed voorbeeld zijn. Kies iets waarvan jij een goed gevoel krijgt en waarvan jij de onderdelen goed kunt zien (of kunt tekenen) zodat je in je hoofd een haakschema kunt kiezen. Als je een schets hebt gemaakt kan je dit er alvast bij zetten. Vanja verteld dat zij bijna nooit met kleur werkt als ze gaat tekenen. Vaak gewoon met potlood of zwarte pen. Vanuit basisvormen maakt ze een schets. Die basisvormen laat ze staan als hulpmiddel om te kunnen haken. Moet het hoofd een ovaal worden of een rondje. Met de vori

Hollands Olifantje

Alweer een prachtig patroon weten te scoren. Dit keer uit de Oekraïne. Jasmine heeft een prachtige olifant gemaakt. Zij maakte deze in het roze. Ik heb een Hollandse variant van gemaakt. De laatste update van dit patroon is gedaan op: 5 oktober 2013. Wil je meer zien van Jasmine. Want ze heeft nog meer mooie patronen... ga naar haar website: http://jasmine.in.ua/opisaniya/slonyasha/ We beginnen met hoofd en slurf. Dat is één deel. Indien je net als ik een rood wit blauw variant wilt maken, let dan op de kleuren die er achter staan. Anders is het één geheel, in één kleur. R1: 6v in magic cirkel (oranje) cute-amigurumi.blogspot.nl R2: *2v in v* 6x (12) (oranje) R3: *2v in v, v* 6x (18) (oranje) R4: *2v in v, 2v* 6x (24) (oranje) R5: *2v in v, 3v* 6x (30) (oranje) R6: *2v in v, 4v* 6x (36) (oranje) R7: *2v in v, 5v* 6x (42) (oranje) R8-14: 42v (oranje) R15: *min, 5v* 6x (36) (oranje) R16: *min, 4v* 6x (30) (oranje) R17: *min, 3v* 6x (24) (oranje) Deels opvulle