Doorgaan naar hoofdcontent

Testen gaat goed!

Deze week werd ik overspoeld door de vele tips van mijn testers. Ik vind het altijd spannend als anderen voor het eerst een patroon van mij gaan haken. Heb ik het wel goed opgeschreven? Zijn mijn tips duidelijk. Zijn de foto's niet verwarrend?

Het maken van een patroon lijkt zo simpel. Maar dat valt elke keer weer tegen. Als ik aan het haken ben schrijf ik heel vaak in steekwoorden op wat ik heb gedaan. Op de computer moet ik het dan uitschrijven. Een type fout is dan ook zo gemaakt. En mijn schriftje is ook niet altijd even leesbaar meer. Met de knuffel ernaast probeer ik te achterhalen wat ik heb gedaan. En dat gaat niet altijd even goed.

Daarom ben ik zo blij dat jullie het voor mij willen testen. Dit keer heb ik wel 12 testers! Echt heel veel. Super gaaf. En dan had ik er ook nog een aantal mensen die te laat waren met aanmelden. Die komen de volgende keer als eerste aan de beurt. Beloofd!

Maar goed. Het testen gaat super. Veel tips zijn al in het patroon verwerkt. Nog 2 weken hebben ze de tijd om het af te ronden. Maar van sommigen kreeg ik al binnen 2 dagen een gehaakt eekhoorntje terug...
Zo leuk om te zien dat het anderen ook lukt om mijn creatie na te maken. Het is nog even wachten op de eerste bevers... En voor jullie nog even geduld om de laatste foutjes er uit te halen.

Ondertussen ben ik al weer bezig met nieuwe patronen en projecten.
Iets voor Halloween - oeps dat is eind oktober - dat wordt opschieten. Anders kunnen jullie het niet meer haken. Het is een speciaal project wat ik doe in samenwerking met de breiboerderij.  Het patroon komt straks bij hen te staan. En bij mij natuurlijk een link.

Ook heb ik heb een "warme handen uil" ontworpen voor de koudere wintermaanden. Het is een redelijk makkelijk patroon. Hoe krijg je de warme handen? Door er een handenwarmer in te stoppen. Grappig hè? Hier een kleine sneak preview.
Dit patroon moet ik eerst zelf nog een keer testen. Daarna komt het in de testronde.

En ik ben bezig met een grotere knuffel. Een konijn.... met gehaakte oogjes volgens het tapestry principe. Als dit goed gaat lukken, komen er nog meer van deze knuffels. Want dit is toch leuk!

Zo... jullie zijn weer op de hoogte van mijn activiteiten. Testers! Zet hem op! En heb je een ander patroon van mij gehaakt? Ik vind het super leuk om een foto terug te zien in mijn mailbox.Reacties

 1. Dat "probleem" herken ik maar al te goed, opschrijven in een schriftje wat later niet meer leesbaar is, en dan op de knuffel kijken waar het probleem zit.
  Ik beloof beterschap aan mezelf,maar helaas, de volgende keer gebeurt het me weer.
  Maar we houden moed ;)
  Trouwens, je eekhoorn is een plaatje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige blog, heel mooie werkjes,ik zou het niet kunnen petje af voor U

  Zal zeker nog terug komen en verder gaan met mijn nieuwe hobby, ben nog maar een beginnelinge
  Dank je wel

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze 2 eekhoorntje zijn al heel mooi.
  Mijn bever vordert ook, elke dag een beetje.
  Hij zal misschien wat donkerder uitvallen waardoor zijn ogen niet zo zichtbaar zijn maar verder is hij wel schattig.

  Groetjes Elisa

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat het testen zo goed gaat, krijg veel complimenten op het eekhoorntje.
  ben ook benieuwd na de nieuwe patronen en een grote knuffel zou ook leuk zijn.
  ik hou mij aanbevolen om te testen want jouw patronen zijn zo leuk om te haken

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mijn bever is klaar en is op mijn blog te bewonderen. Hij staat schattig op mijn kast en het was leuk om hem te haken. Een bever had ik nog niet eerder gehaakt.
  Ik stuur je zo de foto's per mail.

  Groetjes, Margaret

  Succes met

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je je reactie hier achter laat! Alvast bedankt. Vragen stellen graag via het contactformulier. Hartelijke groet AmiFan

Populaire posts van deze blog

Patroon Konijn Suusje

En ja.... de laatste voor de zomervakantie... Suusje het konijn is ook klaar. Met dank aan Mariëlle en Saskia die deze schat hebben getest. En hun resultaat mag er ook zijn! Mariëlle heeft er zelfs een jurkje bij ontworpen die ik in het patroon heb toegevoegd. Leuk om te zien hoe anders Suusje wordt als het met gewoon glad katoen wordt gehaakt. Net zo schattig! Dames, dank voor het testen. en wil jij nu ook aan de slag? Dat kan.....  hier is het patroon .

amigurumi lessen ontwerp je eerste pop - (deel 3)

We hebben het gehad over bolvormen, cilinders, kegels en andere basisvormen. Hiermee kan je je eigen eerste amigurumi pop ontwerpen. Het lastigste onderdeel vinden de meeste ontwerpers om een tekening te maken (tenzij je beroep tekenaar is natuurlijk). Het hoeft geen topstuk te zijn. Maar gewoon een inspiratie tekening. Het kan ook een clip art tekening zijn, of misschien vind je de pluche knuffel in de winkel prachtig. Een foto van je eigen oude stoffen pop kan ook een goed voorbeeld zijn. Kies iets waarvan jij een goed gevoel krijgt en waarvan jij de onderdelen goed kunt zien (of kunt tekenen) zodat je in je hoofd een haakschema kunt kiezen. Als je een schets hebt gemaakt kan je dit er alvast bij zetten. Vanja verteld dat zij bijna nooit met kleur werkt als ze gaat tekenen. Vaak gewoon met potlood of zwarte pen. Vanuit basisvormen maakt ze een schets. Die basisvormen laat ze staan als hulpmiddel om te kunnen haken. Moet het hoofd een ovaal worden of een rondje. Met de vori

Hollands Olifantje

Alweer een prachtig patroon weten te scoren. Dit keer uit de Oekraïne. Jasmine heeft een prachtige olifant gemaakt. Zij maakte deze in het roze. Ik heb een Hollandse variant van gemaakt. De laatste update van dit patroon is gedaan op: 5 oktober 2013. Wil je meer zien van Jasmine. Want ze heeft nog meer mooie patronen... ga naar haar website: http://jasmine.in.ua/opisaniya/slonyasha/ We beginnen met hoofd en slurf. Dat is één deel. Indien je net als ik een rood wit blauw variant wilt maken, let dan op de kleuren die er achter staan. Anders is het één geheel, in één kleur. R1: 6v in magic cirkel (oranje) cute-amigurumi.blogspot.nl R2: *2v in v* 6x (12) (oranje) R3: *2v in v, v* 6x (18) (oranje) R4: *2v in v, 2v* 6x (24) (oranje) R5: *2v in v, 3v* 6x (30) (oranje) R6: *2v in v, 4v* 6x (36) (oranje) R7: *2v in v, 5v* 6x (42) (oranje) R8-14: 42v (oranje) R15: *min, 5v* 6x (36) (oranje) R16: *min, 4v* 6x (30) (oranje) R17: *min, 3v* 6x (24) (oranje) Deels opvulle