Doorgaan naar hoofdcontent

Nieuwe haak samen - doe je mee?

Een nieuwe haak samen. Dit keer kan je kiezen uit drie verschillende patronen.
Een kangoeroe, een vis of een salamander.
Voor alle patronen zou ik graag minimaal 3 en maximaal 5 testers willen hebben.

Wil je meedoen maar begin je net? Kies dan voor de vis. 
Die is niet heel ingewikkeld mits je stokjes en rond kunt haken.
Ben je een iets meer gevorderde haakster? Dan is de kangoeroe een leuke uitdaging.
Heb je al vaker voor mij getest, en wil je weer een nieuwe uitdaging? Dan is de salamander een nieuwe opdracht voor je.
Kan je alles aan en heb je gewoon een voorkeur omdat je die leuk vindt... dat kan natuurlijk ook!
Aan jullie de keuze... 


De sluierstaart vis
Kenmerk: groot ongeveer 8 cm hoog, en 13 cm lang (excl staart)
Niveau: makkelijk (als je stokjes kunt haken)
Haaknaald 2,0
Nodig: 2 kleuren, half bolletje van elke kleur, fibervulling, wit en zwart restje voor oogjes.

De kangeroe 

Kenmerk: groot ongeveer 15 cm hoog
Niveau: gemiddeld.
Haaknaald 2,5
Nodig: 1 bol katoen van 1 kleur en restje van andere kleur, fiber vulling, veiligheidsoogjes (2x) en veiligheidsneusje, borduurnaald.

Salamander
Kenmerk: groot 30 cm lang en 10 cm hoog:
Niveau: geoefende haakster.
Haaknaald 2,0
Nodig 1 bolletje katoen in kleur naar smaak, restje wit en zwart en kleur voor pigment oog, borduurnaald en fibervulling.

 


Dus deze keer de keuze uit drie verschillende! Wat een luxe! Heb je zin om mee te doen? Meld je dan aan via het contactformulier en lees even de voorwaarden voordat je je aanmeld!  Je krijgt pas na woensdag 12 maart een bevestiging dat je mee kunt doen. De volgorde van binnenkomst bepaald of je nog toegelaten wordt! En het patroon krijg je in het weekend van 15/16 maart toegezonden.
Je hebt dan 1 maand de tijd om het patroon te haken en te testen. 

Ik heb er zin in.... jullie ook?
groet AmiFan
Reacties

Populaire posts van deze blog

Patroon Konijn Suusje

En ja.... de laatste voor de zomervakantie... Suusje het konijn is ook klaar. Met dank aan Mariëlle en Saskia die deze schat hebben getest. En hun resultaat mag er ook zijn! Mariëlle heeft er zelfs een jurkje bij ontworpen die ik in het patroon heb toegevoegd. Leuk om te zien hoe anders Suusje wordt als het met gewoon glad katoen wordt gehaakt. Net zo schattig! Dames, dank voor het testen. en wil jij nu ook aan de slag? Dat kan.....  hier is het patroon .

amigurumi lessen ontwerp je eerste pop - (deel 3)

We hebben het gehad over bolvormen, cilinders, kegels en andere basisvormen. Hiermee kan je je eigen eerste amigurumi pop ontwerpen. Het lastigste onderdeel vinden de meeste ontwerpers om een tekening te maken (tenzij je beroep tekenaar is natuurlijk). Het hoeft geen topstuk te zijn. Maar gewoon een inspiratie tekening. Het kan ook een clip art tekening zijn, of misschien vind je de pluche knuffel in de winkel prachtig. Een foto van je eigen oude stoffen pop kan ook een goed voorbeeld zijn. Kies iets waarvan jij een goed gevoel krijgt en waarvan jij de onderdelen goed kunt zien (of kunt tekenen) zodat je in je hoofd een haakschema kunt kiezen. Als je een schets hebt gemaakt kan je dit er alvast bij zetten. Vanja verteld dat zij bijna nooit met kleur werkt als ze gaat tekenen. Vaak gewoon met potlood of zwarte pen. Vanuit basisvormen maakt ze een schets. Die basisvormen laat ze staan als hulpmiddel om te kunnen haken. Moet het hoofd een ovaal worden of een rondje. Met de vori

Hollands Olifantje

Alweer een prachtig patroon weten te scoren. Dit keer uit de Oekraïne. Jasmine heeft een prachtige olifant gemaakt. Zij maakte deze in het roze. Ik heb een Hollandse variant van gemaakt. De laatste update van dit patroon is gedaan op: 5 oktober 2013. Wil je meer zien van Jasmine. Want ze heeft nog meer mooie patronen... ga naar haar website: http://jasmine.in.ua/opisaniya/slonyasha/ We beginnen met hoofd en slurf. Dat is één deel. Indien je net als ik een rood wit blauw variant wilt maken, let dan op de kleuren die er achter staan. Anders is het één geheel, in één kleur. R1: 6v in magic cirkel (oranje) cute-amigurumi.blogspot.nl R2: *2v in v* 6x (12) (oranje) R3: *2v in v, v* 6x (18) (oranje) R4: *2v in v, 2v* 6x (24) (oranje) R5: *2v in v, 3v* 6x (30) (oranje) R6: *2v in v, 4v* 6x (36) (oranje) R7: *2v in v, 5v* 6x (42) (oranje) R8-14: 42v (oranje) R15: *min, 5v* 6x (36) (oranje) R16: *min, 4v* 6x (30) (oranje) R17: *min, 3v* 6x (24) (oranje) Deels opvulle