Doorgaan naar hoofdcontent

Koninginnedag 2013

verkocht aan een meisje dat
 3x terug kwam
Koninginnedag! Een feestdag voor ons, met - niet onbelangrijk - een bezoek aan de vrijmarkt. Sinds twee jaar hebben we daar ons eigen kleedje, waar alle (volgens ons) overbodige spullen worden uitgestald voor de verkoop. 
Zo ook dit jaar. En onze verkoopster had al heel lang het idee om mama's gehaakte knuffels te verkopen. Nu moest de plank waarop ze staan nodig worden uitgedund, dus de toestemming was al snel binnen. Een mooi kaartje erbij met - zelf gehaakte knuffels - en de verkoop kon van start om 8 uur s in de ochtend.Verkocht aan een jongentje
uit de buurt
En de verkoop liep super! Van alle meegenomen knuffels was om 12 uur meer dan de helft weg. Ik schat in dat er zeker 10 zijn verkocht! En twee zijn er gewonnen bij het spelletje blik gooien. Een knappe prestatie. Zeker omdat iedereen op de vrijmarkt altijd op zoek is naar koopjes. Maar deze mensen hadden er best een ander  -  in mijn ogen - redelijk bedrag voor over.

Dus de plank waarop de gehaakte knuffels normaal op staan uitgestald heeft weer voldoende ruimte voor nieuwe creaties. En dat is heel fijn.
Verkocht aan een enthousiast stel, dat
ook de schildpad, de angri birds,
wallie de walvis en kuikentje piep kochten.
Ook is er extra budget (die ik natuurlijk wel moest delen met de negen jarige verkoopster), om nieuwe materialen te kopen. Dus binnenkort online maar weer op zoek naar nieuwe veiligheidsoogjes. Want daar ben ik zo goed als doorheen.


Oh ja, tijdens de verkoop al aan de haak geslagen  met een nieuw patroon: een ringstaart maki. Binnenkort daarover meer.

En de stand van zaken rondom de HAAK SAMEN: er zijn al 7 blogvolgers die mee doen! Leuk om te zien dat jullie zo enthousiast zijn.Reacties

 1. ik had ook een kaartje tegen mijn raam gezet en de knuffels in de vensterbank uitgestald.. kleine knuffel 3 euro.. grote knuffel 5 euro.
  ik heb het kaartje weer snel weggehaald ahahahah
  allemaal mannen die dachten leuk en orgineel te zijn.. stonden te zwaaien met briefjes van 5 en zelfs 10.. en riepen om een grote knuffel !!
  dus helaas niks verkocht !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een leuke verkoop hebben jullie gehad

  liefs jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je zo goed verkocht hebt en succes met je nieuwe projecten

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat je er zoveel mensen echt blij mee hebt kunnen maken!
  Als ik een voorraadje heb ben ik ook van plan ze te verkopen.
  Ze zijn ook supermooi trouwens!

  Lieve groetjes, Loraine
  www.twinklezcreations.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De Angry birds hebben in ieder geval een leuk thuis gevonden, bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je je reactie hier achter laat! Alvast bedankt. Vragen stellen graag via het contactformulier. Hartelijke groet AmiFan

Populaire posts van deze blog

Patroon Konijn Suusje

En ja.... de laatste voor de zomervakantie... Suusje het konijn is ook klaar. Met dank aan Mariëlle en Saskia die deze schat hebben getest. En hun resultaat mag er ook zijn! Mariëlle heeft er zelfs een jurkje bij ontworpen die ik in het patroon heb toegevoegd. Leuk om te zien hoe anders Suusje wordt als het met gewoon glad katoen wordt gehaakt. Net zo schattig! Dames, dank voor het testen. en wil jij nu ook aan de slag? Dat kan.....  hier is het patroon .

Blue monkey patroon

Wat is dit nu? Een monster? Je zou het bijna denken... Nicole ging met mijn patroon aan de haak.... en testte Blue monkey op geheel eigen wijze. Resultaat... en monsteraapje. Nog een duistere foto erbij... en brrrrrr Maar er zijn nog veel meer prachtige aapjes gehaakt.  Sommige met lange haren. En sommigen hebben een gladde huid of zelfs een truitje gekregen. De tip van Margaret om de steek die ik gebruikte voor het neusje op het gehele aapje toe te passen vind in erg geslaagd.  Eliza, Margaret, Nicole, Rita, Dominique en Marielle bedankt voor het testen!     Ik ben super blij en verrast met het resultaat. Dat dit uit mijn patroon te halen is! Geweldig! Blue Monkey is er ondersteboven van! Wil je ook je eigen variant maken? Dat kan, het patroon van het aapje is nu te downloaden En denk je nog even aan de GIVE AWAY? Nog 1 week te gaan

Hollands Olifantje

Alweer een prachtig patroon weten te scoren. Dit keer uit de Oekraïne. Jasmine heeft een prachtige olifant gemaakt. Zij maakte deze in het roze. Ik heb een Hollandse variant van gemaakt. De laatste update van dit patroon is gedaan op: 5 oktober 2013. Wil je meer zien van Jasmine. Want ze heeft nog meer mooie patronen... ga naar haar website: http://jasmine.in.ua/opisaniya/slonyasha/ We beginnen met hoofd en slurf. Dat is één deel. Indien je net als ik een rood wit blauw variant wilt maken, let dan op de kleuren die er achter staan. Anders is het één geheel, in één kleur. R1: 6v in magic cirkel (oranje) cute-amigurumi.blogspot.nl R2: *2v in v* 6x (12) (oranje) R3: *2v in v, v* 6x (18) (oranje) R4: *2v in v, 2v* 6x (24) (oranje) R5: *2v in v, 3v* 6x (30) (oranje) R6: *2v in v, 4v* 6x (36) (oranje) R7: *2v in v, 5v* 6x (42) (oranje) R8-14: 42v (oranje) R15: *min, 5v* 6x (36) (oranje) R16: *min, 4v* 6x (30) (oranje) R17: *min, 3v* 6x (24) (oranje) Deels opvulle